Δεσποινα Βανδη Ντεμησ Νικολαιδησ Διαζυγιο : Η ανακοίνωση ήρθε το πρωί της πέμπτης σαν βόμβα.

Δεσποινα Βανδη Ντεμησ Νικολαιδησ Διαζυγιο : Η ανακοίνωση ήρθε το πρωί της πέμπτης σαν βόμβα.. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Η δέσποινα βανδή είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι ηχογράφησε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της λίγο μετά από έναν καβγά που είχε με τον ντέμη νικολαΐδη. Νικολαΐδης» η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους, με ανακοίνωση που εστάλη στα media από τον γιώργο αρσενάκο, manager της δέσποινας. Αναφερόμενη στο τραγούδι «στα 'δωσα όλα», η δέσποινα βανδή είχε πει στον νίκο χατζηνικολάου Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης:

Δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους. Ο πέτρος κωστόπουλος, ο οποίος για χρόνια έκανε παρέα με το πρώην ζευγάρι θέλησε να. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης ντέμης νικολαΐδης ήταν 22 χρόνια μαζί. Ο ντέμης νικολαΐδης και η δέσποινα βανδή εντοπίστηκαν για τελευταία φορά μαζί σε βραδινή έξοδο, τον φεβρουάριο του 2020, όταν παρακολούθησαν τη θεατρική. Και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Δέσποινα Βανδή- Ντέμης Νικολαΐδης: Ο κρυφός γάμος και οι ...
Δέσποινα Βανδή- Ντέμης Νικολαΐδης: Ο κρυφός γάμος και οι ... from fthisimage.azureedge.net
Δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους. Η δέσποινα και ο ντέμης, η ελένη και ο γιάννης, η φαίη και ο γιώργος, η σίσσυ και ο θοδωρής. Διαζύγιο για ένα από τα γνωστότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας. Ο πέτρος κωστόπουλος, ο οποίος για χρόνια έκανε παρέα με το πρώην ζευγάρι θέλησε να. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη μελίνα και τον γιώργο. Η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε ποικίλα σχόλια αλλά και αντιδράσεις στα social media. Ωστόσο ο χωρισμός ήταν γεγονός εδώ και λίγους μήνες και, μάλιστα, η πρόσφατη επιτυχία της τραγουδίστριας, με τίτλο «πέτρα», έμελε να τον «σφραγίσει».

Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης συζητούσαν εδώ και καιρό το διαζύγιο.

«ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Χώρισαν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης. Όπως εκατομμύρια άλλοι, ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, κάτι χάλασε. Ο ντέμης νικολαΐδης και η δέσποινα βανδή εντοπίστηκαν για τελευταία φορά μαζί σε βραδινή έξοδο, τον φεβρουάριο του 2020, όταν παρακολούθησαν τη θεατρική. Την ανακοίνωση απέστειλε στα media ο manager της η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα από την αρχή κιόλας της σχέσης τους. H δέσποινα βανδή και o ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν τον σεβασμό της απόφασής τους. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης χώρισαν! Η δέσποινα βανδή είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι ηχογράφησε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της λίγο μετά από έναν καβγά που είχε με τον ντέμη νικολαΐδη. Νικολαΐδης» η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους, με ανακοίνωση που εστάλη στα media από τον γιώργο αρσενάκο, manager της δέσποινας. Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος, μέσω ανακοίνωσης. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης συζητούσαν εδώ και καιρό το διαζύγιο. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης παντρεύτηκαν το 2003, ενώ υπήρξαν ζευγάρι από το 1998.

Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης γνωστοποίησαν τη λύση του γάμου τους. Η δέσποινα και ο ντέμης, η ελένη και ο γιάννης, η φαίη και ο γιώργος, η σίσσυ και ο θοδωρής. Είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια.στην πρεμιέρα του πρώτου κύκλου του the voice το 2014 αναφέρθηκε πως η. Μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου, δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κοινή τους πορεία και το περιοδικό μάλιστα, το περιοδικό αναφέρει ότι ο χωρισμός θα είχε έλθει νωρίτερα, αλλά η δέσποινα βανδή ήταν εκείνη που πίστευε ότι έπρεπε να το καθυστερήσουν. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας.

Ντέμης Νικολαΐδης: Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στην ...
Ντέμης Νικολαΐδης: Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στην ... from fthisimage.azureedge.net
Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης χώρισαν! Η νυχτερινή έξοδος της δέσποινας βανδή και του ντέμη νικολαΐδη με την κόρη τους έμελε να είναι η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση. Ο ντέμης νικολαΐδης και η δέσποινα βανδή εντοπίστηκαν για τελευταία φορά μαζί σε βραδινή έξοδο, τον φεβρουάριο του 2020, όταν παρακολούθησαν τη θεατρική. Χώρισαν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε τη λύση του γάμου του στα media. Διαζύγιο για ένα από τα γνωστότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας. Ωστόσο ο χωρισμός ήταν γεγονός εδώ και λίγους μήνες και, μάλιστα, η πρόσφατη επιτυχία της τραγουδίστριας, με τίτλο «πέτρα», έμελε να τον «σφραγίσει». Ενα από τα πιο αγαπημένα.

Μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια έγγαμου βίου, η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν την λύση του γάμου τους.

Μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια έγγαμου βίου, η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν την λύση του γάμου τους. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της δέσποινας βανδή, γιώργος αρσενάκος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης: Η γνωριμια, ο μεγαλος ερωτας και το διαζυγιο. Με ανάρτησή της στο twitter, η ναταλία γερμανού σχολίασε το διαζύγιο της δέσποινας βανδή και του ντέμη νικολαΐδη. Ο πέτρος κωστόπουλος, ο οποίος για χρόνια έκανε παρέα με το πρώην ζευγάρι θέλησε να. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου. Και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο. «θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών. Δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους. Χώρισαν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια γάμου. Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ η ανακοίνωση πως οι δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου και 22 χρόνια κοινής ζωής. Η ανακοίνωση ήρθε το πρωί της πέμπτης σαν βόμβα.

Με μία επίσημη ανακοίνωση η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής γνωστοποίησαν πως παίρνουν διαζύγιο. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Ο ντέμης νικολαΐδης και η δέσποινα βανδή εντοπίστηκαν για τελευταία φορά μαζί σε βραδινή έξοδο, τον φεβρουάριο του 2020, όταν παρακολούθησαν τη θεατρική. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης, το πρωί της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι πήραν διαζύγιο, ύστερα από 18 χρόνια γάμου.

Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή: Ερωτευμένοι όσο ποτέ ...
Ντέμης Νικολαΐδης - Δέσποινα Βανδή: Ερωτευμένοι όσο ποτέ ... from www.tlife.gr
Χώρισαν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης χώρισαν! Μετά από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια έγγαμου βίου, η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν την λύση του γάμου τους. Δέσποινα μαλέα) (τύμπιγκεν, 22 ιουλίου 1969) είναι ελληνίδα τραγουδίστρια. Ο ντέμης νικολαΐδης και η δέσποινα βανδή εντοπίστηκαν για τελευταία φορά μαζί σε βραδινή έξοδο, τον φεβρουάριο του 2020, όταν παρακολούθησαν τη θεατρική. Όπως εκατομμύρια άλλοι, ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, κάτι χάλασε. H δέσποινα βανδή και o ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν τον σεβασμό της απόφασής τους. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου.

Με μία επίσημη ανακοίνωση η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής γνωστοποίησαν πως παίρνουν διαζύγιο.

Δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης τονίζουν πως προτεραιότητα παραμένουν τα παιδιά τους και η προστασία τους και γι' αυτό ζητούν σεβασμό της απόφασής τους. Ο πέτρος κωστόπουλος, ο οποίος για χρόνια έκανε παρέα με το πρώην ζευγάρι θέλησε να. Χώρισαν δέσποινα βανδή και ντέμης νικολαΐδης. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης χώρισαν! Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τη μελίνα και τον γιώργο. Η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε τη λύση του γάμου του στα media. Αυτή τη σελίδα την αναγνωρίζω ώς επίσημη και διαχειρίζεται απο εμένα προσωπικά και τους. Τότε η δέσποινα βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ mamma mia στο θέατρο παλλάς, και ο ντέμης νικολαΐδης της έκανε on air παράπονα στον αέρα άστα θα τα πούμε εκτός αέρα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο ντέμης νικολαΐδης με την δέσποινα βανδή να του απαντά με αμηχανία. Η δέσποινα βανδή (πραγματικό όνομα: «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η δέσποινα βανδή και ο ντέμης νικολαϊδης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου δεσποινα βανδη ντεμησ νικολαιδησ. «ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama